×

Städhjälp Stockholm

 

Var finns vår Flyttstädning??

Vi brukar säga att det är en klassisk flyttstädning vi ger alla våra kunder samt en hög kvalitet och smidig bokning. Förutom Nynäshamn där vi har lokalt kontor så finns vi självklart i Stockholm.

 

Vad ingår i flyttstädningen?

När du bestämmer dig att boka från oss i Nynäshamn så följer vi alltid en checklista där vi går igenom nogrannt allt som behövs flyttstädas. Vi utgår från vår egna checklista samt mäklarsamfundets. För att kolla exakt vad vi städar får du gärna gå in och kolla vår checklista.  Där står också bra information till dig att veta innan vi kommer hem i bostaden och städar.

 

När och var kan jag boka in min Flyttstädning?

Om du går i tankarna att beställa vår tjänst med flyttstädning så brukar vi rekomendera att boka in den så tidigt som möjligt då det kan vara mycket svårt att göra detta i slutet av månaden då många bokar just då. Tillexempel så har vi flest bokningar i slutet av månaden då människor kan få akuta städproblem. Ring eller maila oss för att få reda på mer info om detta. Ni gör lättast en bokning via vår onlinebokning här på hemsidan

1 Feb 2021

BOKA ONLINE

Boka flyttstädning direkt och få bekräftelse inom några minuter. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Boka Direkt